آمدن ترامپ به منزله پایان جنگ غزه است؟
حسام الدجنی استاد علوم دانشگاه الامه در غزه گفت: اشغالگران در شمال غزه به دنبال این هستند که با اقدامات نظامی، شرایط خود را برای مذاکرات با نزدیک شدن به پایان جنگ بهبود بخشند.
به گزارش العربی الجدید، وی افزود: آنچه اشغالگران در حال حاضر انجام میدهند، آمیختهای از طرح موسوم به ژنرالها و طرحهای دیگر در راستای کشتار، آوارگی و بیرون راندن غیرنظامیان است. این اقدامات صهیونیستها به آنها برای پیاده کردن طرحهای بعدی از جمله مناطق حائل و شهرکها کمک میکند.
الدجنی بر این باور است که عقب نشینی رژیم صهیونیستی میسر نمیشود، مگر در سه حالت.
نخست، پایداری بی نظیر ساکنان غزه و توان مقاومت برای انجام اقدام موثر، دوم، تحرک مردمی، منطقهای و بین المللی که منافع غرب را تحت الشعاع قرار دهد و به همه برای تحمل مسئولیت و توقف جنگ فشار وارد کند و عامل سوم مرتبط به جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و توان تاثیرگذاری بر آنها از طریق اقدام نظامی یا جنگ روانی است یا اینکه اختلافات سیاسی میان اشغالگران تشدید شود.
از سوی دیگر، ناجی شراب استاد علوم سیاسی دانشگاه الازهر غزه نیز بیان کرد: شمال غزه از اهمیت بسزایی برخوردار است، زیرا در مجاورت شهرکهای صهیونیست نشین است.
وی افزود: هدف اشغالگران از تخلیه اجباری در شمال غزه، ایجاد منطقه حائل است، به طوری که شمال غزه را از دیگر مناطق جدا کند تا بافت جمعیتی آن را در آینده با فراهم آوردن زمینه مهاجرت صهیونیستها به این منطقه فراهم کنند.
شراب اضافه کرد: خالی کردن مناطق از ساکنانش در درجه اول در راستای تحقق اهداف امنیتی و در وهله بعدی، تحقق اهداف سیاسی است تا اشغالگران هنگام مذاکرات مربوط به آتش بس، دست بالا را داشته باشند.
این استاد دانشگاه گفت: اشغالگران نیازی به اعلام اجرای طرح ژنرالها ندارند و آنچه در عمل انجام میدهند، اجرای واقعی و عملی این طرح است، به ویژه پس از عملیات کوچاندن از سوی آنها و نیز ویرانی ساختمانهای مسکونی.
وی بر این باور است که دو ماه مانده تا آمدن ترامپ از حیث اقدامات اشغالگران، بسیار خطرناک است، زیرا هدف اسرائیل این است که آنچه از غزه مانده را به مناطق غیرقابل زندگی تبدیل کند.
ناجی شراب تصریح کرد: آمدن ترامپ لزوما به منزله پایان جنگ غزه نیست، به ویژه که او در دوره اول ریاست جمهوری خود علیه حقوق فلسطینیان اقدام کرد و این موضوعی است که زمینه ساز حملات و نسل کشی بیشتر در غزه است.
طرح موسوم به ژنرالها از سوی ژنرال «گئورا آیلند» که رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بود، از ابتدای جنگ غزه مطرح شد. طبق این طرح، مناطق شمالی غزه که شامل مناطق شمال با شهر غزه و گذرگاه «نتساریم» است به منطقه نظامی بسته تبدیل میشود.
در جریان اجرای طرح، حدود ۶۰۰ هزار فلسطینی از مناطق شمالی به سمت جنوب از طریق گذرگاههای تعیین شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی رانده میشوند. محاصره کاملی بر منطقه اعمال و برای آنانی که در شمال غزه مانده اند، کمکی ارسال نخواهد شد.
رژیم صهیونیستی به زعم خود در حالی به دنبال اجرای طرح موسوم به «ژنرالها» در شمال غزه است که صاحب این طرح یعنی گئورا آیلند به شکست آن اذعان کرده است.
آمدن ترامپ به منزله پایان جنگ غزه است؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آمدن ترامپ به منزله پایان جنگ غزه است؟" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آمدن ترامپ به منزله پایان جنگ غزه است؟"، کلیک کنید.