بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان

مزایای یادگیری زبان دوم برای کودکان چیست؟

یادگیری زبان های دوم و سوم برای برقراری ارتباط بهترکودکان هم در سنین کودکی هم در بزرگسالی بسیار مفید است مغز کودکان پس از یادگیری زبان دوم (بخصوص انگلیسی)  مهارت بیشتری برای یاگیری زبانهای بعدی پیدا می کند این مهارت بعدها در مدرسه به فراگیری بهتر درسها هم کمک میکند. موقع خرید لباس پلیس بچه گانه، ممکن است به کمک فردی که در این زمینه تخصص داشته باشد نیاز داشته باشید . بچه هایی که در کودکی زبان انگلیسی یا زبان دوم را یاد میگیرند در بزرگسالی راحت تر با فرهنگ های دیگر ارتباط برقرار می کنند و پذیرای فرهنگ ها و تجربیات دیگران می شوند. آنها همچنین در بازار کار و کسب شغل مورد نظر خود نسبت به سایرین اولویت خواهند داشت و در بزرگسالی فرصت های شغلی بیشتری در انتظارشان خواهد بود.

بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان

بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان

بهترین سن یادگیری برای کودکان چه سنی است؟

موضوع سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته ,چون امروزه یادگیری یک زبان دوم برای والدینی که فرزند دارند بسیار رایج شده است . امروزه والدین به آینده و فرصتهای زندگی بچه های خود بیشتر بها می دهند و تمایل دارند از کودکی برای موفقیت آنها در زندگی برنامه ریزی کنند. خیلی ازآنها میخواهند هرچه سریعتر آموزش فرزندان خود را آغاز کنند و این سوال دغدغه ذهنشان است که از چه سنی فرزندم آماده یادگیری زبان دوم است؟ کودکانی که تاخیر در یادگیری زبان مادری دارند ابتدا باید توسط گفتار درمانی زبان اول را خوب فرا بگیرند و بعد والدین آنها را برای آموزش زبان دوم به ویژه انگلیسی آشنا کنند. درباره شروع آموزش به کودکان نظریه هایی توسط محققان ارایه شده است .

سن مناسب برای یادگیری یک زبان جدید در کودکان مهم است چرا که با شروع زود هنگام آموزش, کودک حتما خسته و دلزده از یادگیری خواهد شد و اگر هم دیر تر آغاز کند عواقب بیشتری خواهد داشت .  پس چه زمانی سن مناسب است ؟ برای تعیین دقیق سن آموزش در کودکان اتفاق نظر یکسانی وجود ندارد. طبق تحقیقات صورت گرفته نظریات متفاوتی در باره شروع سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان وجود دارد: به گفته حامیان این نظریه، کودکان 0 تا 3 ساله بیشترو سریع تر کلمات را به یاد می آورند. در این دوره کودکان به موازات زبان مادری خود و بدون هیچ دغدغه ای کلمات و اصطلاحات را به زبان خارجی یاد می گیرند. معلمانی که این نظریه را قبول دارند، بر این باورهستند که کودک در سن 3 سالگی حتی بدون نیاز به رفتن به کلاس های خصوصی یا اردوهای تابستانی مخصوص یادگیری زبان دوم به کودکان، زبان خارجی را یاد می گیرد.

کودک هنگام بازی کردن، تماشای یا گوش دادن به ، زبان خارجی را یاد می گیرد. کودکان در این سن از اشتباه نمی ترسند، اگر کلمه ای را اشتباه تلفظ کنند خجالت نمیکشد. ایرادی که به این نظریه وارد است این است که کودک سطح پایه را آموزش میبیند و برای تسلط کامل به زبان ، علاوه بر «محیط طبیعی خانه»، باید کودک را در محیط زبانی مناسب مانند مهدکودک تخصصی، آموزشگاه زبان گذاشت. فقط با کمک معلمان واجد شرایط کودک می تواند پیشرفت کند و شروع به بهبود زبان کند. طرفداران این نظریه بر این عقیده هستند که کودک از 0 تا 3 سالگی هنوز به زبان مادری خود مسلط نیست و نمی تواند با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کند.

هر چه جوانتر شروع کنید، بهتر نیست؟

یادگیری یک زبان جدید با افزایش سن دشوارتر می شود. پس آیا از سن کم شروع کنیم ؟ الزاما خیر با شروع آموزش در کودکی تمرکز و توجه لازم به آموزش صورت نمی گیرد و شاید کودک بعد از مدتی کاملا زبان دوم را فراموش کند چون نمیداند چرا باید زبان دیگری غیر از زبانی که با آن حرف می زند یاد بگیرد، نکته مثبت یاد گیری زبان دوم (انگلیسی)در دوران کودکی اینست که بچه ها زبان دوم را فرا می گیرند. لباس راهنمایی و رانندگی مناسب کودکان می تواند به آنها کمک کند تا هنگام بازی احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند . اما پس از یادگیری زبان مادری آماده است  بدون دغدغه و مشکل شروع به مطالعه زبان دیگری کند. کودکان 3 تا 5 ساله ای که به زبان مادری تسلط پیدا کرده اند می توانند با شرکت در کلاسها و ارتباط با سایر کودکان سریعتر کلمات و جملات زبان دیگر را یاد بگیرند.

طوریکه با زندگی آنها آمیخته می شود. در دوران شیرخوارگی، ما در واقع شنوایی بسیار خوبی داریم، ما می توانیم صداهای مختلف را به راحتی دریافت کنیم ، و همین باعث می شود بچه ها لهجه های مختلف را از هم تشخیص بدهند چون لهجه والدینشان را خوب فرا گرفته اند پس در دوران کودکی، ما می توانیم لهجه های بومی را با سرعت و دقت شگفت آوری انتخاب کنیم و به سرعت آنها را ادا کنیم. در تحقیق دیگری که محققان دانشگاه هاروارد انجام داده اند، مشخص شد که توانایی دستیابی به یک زبان جدید، حداقل از نظر دستوری، تا سن 18 سالگی در اوج خود است و پس از آن به سرعت شروع به کاستن می کند. پس، یادگیری بهتر است قبل از سن ده سالگی شروع شود. ظرفیت یادگیری زبان حدود 18 سالگی کاهش می یابد.

چون در این سن اکثر بچه ها از دبیرستان فارغ التحصیل شده و وارد دانشگاه می شوند یا شروع به کار می کنند. پس ممکن است دیگر وقت و فرصت یا محیط مناسب یادگیری برای مطالعه زبان دوم را مانند گذشته نداشته باشند.. مطالعات همچنین به این نتیجه رسیده اند که هر چه زبان آموز جوان تر باشد، یادگیری تلفظ برای آنها آسان تر است. اما در دوران بزرگسالی، با اینکه توجه و تمرکز بهتری داریم و البته از همه مهمتر، سواد داریم، اما یادگیری زبان دوم کمی زمانبرتر و سختتر خواهد بود. اما خبر خوب این است که تحقیقات نشان داده است دو زبانه بودن کودکان آسیبی به آنها وارد نمی کند. همچنین تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که قبل از 7 سالگی مغز کودکان در حال رشد وشکل گیری است ، بهترین زمان برای آموزش است و یادگیری زبان دوم هیچ تاثیر منفی بر یادگیری زبان مادری نداشته و جای نگرانی نیست.

با این حال، سایر محققان بر این باورند که بهتر است یادگیری زبان دوم را در اوایل نوجوانی، در حدود سنین 10 تا 13 سالگی آغاز کنیم. طرفداران این عقیده چنین استدلال می کنند که در این سن، کودکان می توانند درس را راحت تر درک کنند پس سریعتریاد می گیرند. با این حال، بچه هایی که در این سن شروع به یادگیری زبان دوم می کنند، زبان را بطور ذاتی مانند نوزادان و کودکان نوپا یاد نمی گیرند سرعت یادگیری در آنها کمتر از کودکان است . برخی از متخصصان شروع آموزش زبان انگلیسی را به کودکان 3-4 ساله توصیه می کنند، برخی دیگر بر این اعتقادند که کودکان 4 تا 6 ساله به دلیل اینکه آگاهتر شده اند، برای یادگیری زبان جدید آمادگی بیشتری دارند، درحالی که برخی دیگر یادگیری از کلاس اول را مناسب می دانند. درآخر تصمیم گیرنده نهایی شما والدین هستید.

کودک به محض اینکه زبان اول را به خوبی فرا گرفت برای یادگیری زبان دوم آمادگی کافی و لازم را دارد. کودکانی که بعد از سن 7 سالگی یادگیری زبان انگلیسی را آغاز می کنند بازدهی قبل از 7 سالگی را ندارند اما بدین معنی نیست که بعد از 7 سالگی یادگیری زبان انگلیسی ممکن نباشد. با لباس بسیج ، کودکان می توانند در فعالیت های گروهی در مدارس شرکت و همکاری کنند . اما آنچه مهم است این است که  سعی کنید که قبل از 18 سالگی یک زبان جدید یاد بگیرید. همچنین در کنار یادگیری زبان  کار تیمی را یاد می گیرند و هریک وظایف خاصی را انجام دهند، این روش قطعا برای آنها بسیار سرگرم کننده و آموزنده است. یادگیری زبان در هر سنی امکان پذیر است اما کودکان با شجاعت بیشتری نسبت به بزرگسالان از زبان جدید استفاده می کنند و از تلفظ اشتباه ترسی ندارند  بنابراین کودکان قبل از 10-11 سالگی در یادگیری زبان دوم مهارت بیشتری دارند.

آموزش خصوصی زبان انگلیسی یا آموزشگاه زبان؟

هم و هم آموزشگاه زبان برای آموزش زبان دوم مخصوصا زبان انگلیسی کاربردی و مناسب هستند با این حال، انتخاب شما به سن کودک و میزان مستقل بودن آن بستگی دارد. اگر کودک شما زیر سه سال سن دارد، بهتر است که آموزش فردی را متوقف کرده واو را در یک مهدکودک خصوصی یا آموزشگاه زبان ثبت نام کنید به گفته متخصصان، می توانید کودک را در سن 3-4 سالگی در یک مرکز آموزش زبان ثبت نام کنید و پس از 5 سال مطمن باشید او در یک اردوی خارج از کشور کاملا می تواند به زبان دوم صحبت کند و از پس کارهای خود برآید. اردوهای تابستانی راه حل خوبی برای  آموزش به کودکان است، در کمپ ها  بچه ها نه تنها یادگیری زبان جدید، بلکه برقراری ارتباط با همسالان خود، کشف چیزهای جدید، معاشرت و رقابت با یکدیگر را یاد می گیرند .

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان"، کلیک کنید.