در دانشگاههای نسل سوم نقش آفرینی استاد در صنعت اهمیت دارد
رئیس دانشگاه خوارزمی:
رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: در دانشگاههای نسل سوم و چهارم، فقط تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مطرح نیست؛ بلکه اساتید دانشگاه نیز باید در جامعه و صنعت نقش آفرینی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری زندگی نیوز، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۳ و در راستای تعامل دانشگاه با جامعه و صنعت، روز یکشنبه ۴ آذر همزمان با دومین روز برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو (متالوژی و مواد)، قرارداد همکاری دانش بنیان، تحقیقاتی، پژوهشی، فناورانه و آزمایشگاهی میان دانشگاه خوارزمی و شرکت صبا فولاد خلیج فارس منعقد شد.
این قرارداد با حضور بیژن عبدالهی، سرپرست دانشگاه خوارزمی، احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس در محل غرفه شرکت صبا فولاد خلیج فارس در نمایشگاه ایران متافو به امضاء رسید.
در این مراسم عبدالهی عنوان کرد: دانشگاه خوارزمی به عنوان اولین موسسه آموزش عالی کشور دانشگاهی پیشرو در صنعت و خدمات است و از توسعه ارتباط با جوامع پیرامونی خود استقبال میکند.
وی با بیان اینکه در دانشگاههای نسل سوم و چهارم، فقط تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مطرح نیست؛ بلکه اساتید دانشگاه نیز باید در جامعه و صنعت نقش آفرینی داشته باشند، افزود: دانشگاه خوارزمی دانشگاهی جامع در رشتههای علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی است و از اساتیدی برجسته در سطح بینالمللی برخوردار است.
رئیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به رویکرد این دانشگاه در ایجاد ارتباط با جامعه، صنعت، کشاورزی، خدمات و تجارت، اظهار کرد: تاکنون پروژههای ملی و بینالمللی خوبی توسط این دانشگاه وارد عرصه اجرا شده و در رویکرد جدید مدیریت دانشگاه خوارزمی تقویت و توسعه ارتباط با صنعت از برنامههای اصلی دانشگاه محسوب میشود.
عبدالهی گفت: قرارداد همکاری دانشگاه خوارزمی با شرکت صبا فولاد خلیج فارس، مقدمهای برای تداوم تحولات بیشتر در این عرصه است.
احسان دشتیانه، مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس، در این آیین عنوان کرد: باید بتوانیم هرچه بیشتر از ظرفیت و توان و استعداد نهفته در دانشگاه برای حل مشکلات صنعت استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه صنعت از دل دانشگاه تولید میشود، افزود: مدیران صنعتی باید از دانشگاهها برای حل مسائل این حوزه کمک بگیرند.
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس ادامه داد: همچنین برای مسائل تکنولوژی و فنی خود میتوانیم با دانشگاهها پروژههای مشترک تعریف کنیم تا از طریق این پروژههای توسعهای و پژوهش محور، مسائل فنی خود را حل کنیم.
گفتنی است در این جلسه علیرضا حریفی مود، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و حسین امیری، مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه خوارزمی، حضور داشتند و به ارائه پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.
در دانشگاههای نسل سوم نقش آفرینی استاد در صنعت اهمیت دارد
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در دانشگاههای نسل سوم نقش آفرینی استاد در صنعت اهمیت دارد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در دانشگاههای نسل سوم نقش آفرینی استاد در صنعت اهمیت دارد"، کلیک کنید.