استعدادیابی حلقه مفقوده نظام تربیتی کشور است
زندگی نیوز/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: عدم دقت به استعدادیابی و کشف استعدادهای فرزندان و کم توجهی به تنوع شیوههای یادگیری افراد، هم در خانواده و هم در سیستم آموزشی کشور، باعث هدر رفت استعدادها شده است.
حجت الاسلام «حسین طهماسبی» در جمع خانواده اعضای شوراهایهای حل اختلاف استان با بیان این که خانوادهها در استعدادیابی نسل جدید ضعیف عمل کردهاند، اظهار کرد: در کودکان، حسِ محوری برای یادگیری متفاوت است؛ بعضی افراد بیناییمحورند، در حالی که بعضی از کودکان از شنوایی بیشترین بهره را در یادگیری میبرند که باید به آن توجه و برای تقویت آن برنامه داشت.
وی با بیان این که رفتار و عمل، اولین و تنها زبان مشترک بین همه انسانهاست، افزود: هر کسی، در هر جای دنیا و با هر سنی و نژادی، زبان عمل را میفهمد؛ در این زبان نمیتوان دروغ گفت، حتی رفتار منافقانه هم حقیقتی را در خود نهفته که دیگران آن را درک می کنند.
وی اظهار کرد: پدر و مادری که در منزل آیه و حدیث میخوانند و به زبان برآن تاکید دارند، اما خلاف آن عمل میکنند، نمیتوانند انتطار داشته باشند که فرزندشان حرف را بپذیرد، اما عمل را نبیند و از آن تأثیر نپذیرد.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به روند افزایش جرم در تمام دنیا و پایین آمدن سن ارتکاب، تصریح کرد: علیرغم افزایش کمیت، کیفیت و تنوع ورودیهای آموزشی، باید اذعان کرد سطح تربیت تنزل داشته و افزایش جرم در نسل جدید در دنیا رقم خورده است.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت علی(ع) که میفرمایند فرزندانتان را برای آینده و زمان خودشان تربیت کنید، افزود: منظور حدیث شرکت فرزندان در کلاسها و برنامههای مختلف نیست بلکه منظور آن است که در دنیایی که هر روز صفات حیوانی و درنده خویی بروز و ظهور بیشتری پیدا میکند، باید صفات انسانی را در فرزندان تقویت کرد تا بتوانند انسان بمانند و انسان زندگی کنند.
حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به کشته و آواره شدن بیش از ۲۰ هزار کودک در لبنان و غزه، گفت: در جامعه پولی که برای هزینههایی چون کنسرت صرف میشود، چند برابر کمکهای انسانی به این کودکان است و جالبتر این که از کسانی که به کودکان غزه و لبنان کمک میکنند هم ایراد می گیرند، حال این سئوال مطرح می شود که اگر این فقر انسانیت نیست، پس چه نام دارد؟
به گزارش زندگی نیوز و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، این مقام قضایی در پایان ابراز کرد: تربیت یک نسل با تمامی خصوصیات اخلاقی و انسانی، نیازمند دقت و استفاده از تمامی استعدادهای فرزندان در عین توجه به اصل عمل و عدم تناقض در حرف و رفتار است.
پایان خبر زندگی نیوز
استعدادیابی حلقه مفقوده نظام تربیتی کشور است
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استعدادیابی حلقه مفقوده نظام تربیتی کشور است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استعدادیابی حلقه مفقوده نظام تربیتی کشور است"، کلیک کنید.